hanging-baskets-geschonken-ondernemers-vlaardingen-holy

Ondernemers Vlaardingen Holy financiert hanging baskets aan de Holysingel

Een verrassend groen project dat alles te maken heeft met de Ondernemersvereniging Vlaardingen Holy, werdt op donderdag 5 juli 2018 gestartin Vlaardingen Holy. Bij de ingang van de Robert Schumannring namelijk werdt de eerste Hanging Basket water gegeven door Cor Huis in’t Veld en Martin Zonneveld, samen met Dirk Jan van der Weerd (voorzitter van het ondernemersfonds Vlaardingen). Deze symbolische handeling is de start van het tot ontluiken komen van 24 stuks Hanging Baskets. Deze zullen in korte tijd stuk voor stuk uitgroeien tot een fraaie bloemenpracht. Het doel: het uitgaande en inkomende verkeer van de wijk Holy met een vrolijke en kleurrijke bloemenzee verrassen, zodat de bewoners met plezier naar hun werk gaan of vrolijk thuiskomen.

Het initiatief tot dit vrolijke project komt van Ondernemingsvereniging Vlaardingen Holy. Deze gebied gebonden organisatie (GGO) valt onder het Ondernemingsfonds Vlaardingen en ontvangt elk kaar een bedrag dat besteed mag worden aan de leefbaarheid binnen Vlaardingen Holy.  

De Ondernemingsvereniging faciliteert daarmee diverse duurzame, educatieve, groene en leerzame projecten. Ook het volgende project staat al klaar. Dit behelst het aanbrengen van natuurlijke speelvormen op een 4-tal schoolpleinen in de Holy. Als eerste wordt het kinderdagverblijf de Ark onder handen genomen.

In het verleden heeft de Ondernemersvereniging Vlaardingen Holy al diverse succesvolle projecten gefaciliteerd. We noemen:
– sponsoring van de apparatuur voor de geitenmelkerij op de stadsboerderij (in het kader van een educatief schoolproject)

– sponsoring van het Vlaardingse Kubb toernooi (zie ook www.troje.nu) in het kader van Vlaardingen1018

– aankoop van de licentie GoldenSport voor ouderen van 55 jaar of ouder (GoldenSports trainingen zijn voor iedereen geschikt, ook voor mensen met lichamelijke klachten, onder begeleiding van fysiotherapeut Fernhout.